Одёжки на особые ножки

0

Кошик порожній

  • До оплати

    0,00 грн

Інтернет-магазин «Одёжки на особые ножки»
одяг та товари при дисплазії у дітей

+38 (096) 470-07-08   &   +38 (050) 931-17-73

Головна > Усі публікації блогу>МЕТА ТА ЛІНЬ

Усі публікації блогу>МЕТА ТА ЛІНЬ

Надішліть свою історію одужання.
І ми опублікуємо її у розділі "Історії Одужання" для натхнення тих, хто ще на цьому шляху.

[email protected]

МЕТА ТА ЛІНЬ

МЕТА ТА ЛІНЬ

Мета та лінь
Я дуже люблю біг, особливо ранковий, особливо влітку, особливо після нічного дощу, коли місто ще спить, а ти бадьоро рахуєш кола на стадіоні і заряджаєш день енергією, щоб встигнути більше ніж вчора.


Але так було не завжди і шлях до любові був довгий. Почався він теж вранці. Але не зі стадіону, а зі жмені пігулок. В 25 років я вже мала стабільний головний біль, який можна було купірувати лише до його появи. Я захотіла це змінити. Мені пощастило і я натрапила на гарного спеціаліста. Після низки обстежень він порадив викинути усі мої препарати і сказав: «Ви маєте давати помірне навантаження своїм судинам, почніть бігати, спочатку симптоми посиляться, але згодом все прийде в норму». І я вийшла на стадіон, не розуміючи, що «посилення симптомів» - це нестерпний пульсуючий головний біль аж до запаморочення та нудоти. Але вони зникали як тільки я приймала душ. Наступний ранок, знову стадіон і знову добровільний акт мазохізму. Бажання зупинитися виникало з кожним шнуруванням кросівок, але я мала мету – я хотіла жити без пігулок і обмежень. Лінь постійно спокушала мене зупинитися, майстерно знаходячи для цього приводи: спекотно, холодно, шкідливо, небезпечно, немає часу, немає результату. Але результат був і я відчувала це наприкінці відстані. Я позбулася головного болю, здобула гарну звичку і зрозуміла – для змін потрібно діяти.


Життя, як біг. На шляху до мети лінь пропонує нам різні спокуси, комусь вона каже про відсутність стартового капіталу, когось вона відволікає на буденні справи, які не потребують зусиль, але забирають час і не дають росту, для когось вона пускає в хід страх, у когось забирає впевненість, комусь «дарує» сумніви. Але єдина річ, яка є перешкодою до мети, - це лінь. Мета та лінь стоять по обидві сторони важелів. Тільки ти обираєш що переважить. Дій!

Оставьте комментарий

* Имя:
* E-mail: (не будет опубликован)
* Комментарий:
Код с картинки